Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Τι έμαθα χτες για το μπλογκινγκ

Be authentic

Το internet έχει φλομώσει στα ψευτοενημερωτικά sites/blogs, που μόνο στην ενημέρωση δεν αποσκοπούν. Διαβάζεις κάπου κάτι, και στις επόμενες τρεις μέρες ξέρεις ότι θα το δεις και θα το ξαναδείς, πολλές φορές όμοιο και απαράλλαχτο, χωρίς καν αναδιατύπωση του περιεχομένου. Εξοργιστικό, έτσι το βρίσκω εγώ.

Αν θες ρε φίλε να προουμοτάρεις τη σελίδα σου -για οποιονδήποτε λόγο-, γράψε κάτι βγαλμένο από' σένα, το κεφάλι σου, το περιβάλλον γύρω σου τέλος πάντων. Βάλε το κεφάλι σου κάτω, σκέψου τι είναι αυτό που σε απασχολεί/ενδιαφέρει/βασανίζει περισσότερο και γραφ'το με όρεξη, να δουλέψεις και την άπληστη, κερδοσκοπική κεφάλα σου λίγο.

Δεν πειράζει αν γράφεις σε δύο γλώσσες (ή τρεις)

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στη μπλογκόσφαιρα, αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο καθένας στα χωράφια του έχει και τους δικούς του κανόνες. No worries then, όσον αφορά τη γλώσσα που γράφω. Σε ό,τι γλώσσα μου έρθει η σκέψη, έτσι θα τη διατυπώσω, αφού πιστεύω ότι έτσι διατηρείται η αυθεντικότητα της. Capisce?

Άρα

Αυτό που ουσιαστικά λέω, είναι ότι ναι μεν θα κάνω ό,τι μου γουστάρει, αλλά δε κάτσω και να μασήσω την τσίχλα <<ενημέρωση>> που έχει ήδη περάσει από τέσσερα πέντε στόματα.
So, see you around, I guess.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου